AKTUELNO

I Jeremić se sviđa njoj.

Dok je većina zadrugara uživala u provodu koji je organizovan tokom noći, Mirko Gavrić i Lazar Jeremić ostali su u dnevnoj sobi gde se Jeremić poveravao svom cimeru o ljubavnim problemima koje ima.

Foto: RTV Pink

Lazar je otkrio da je opasno bacio oko na jednu cimerku, ranije je Jeremić pričao kako mu se sviđaju Luna Đogani i Dorotea Jovanović, međutim ovoga puta reč je o Nataši Moskvi.

Foto: RTV Pink

Ja mislim da bi vi bili top par. Ja mislim da bi ti u njoj probudio super energiju. Moj savet je da nikako ne govoriš o njoj u kući. Publika gleda pa gleda, ali imam utisak da bi bili ljubomorni ovde. Ti si lud što joj to nisi ranije rekao - pričao je Gavrić Lazaru.

Kada se Lazar udaljio od Mirka, Gavrić je pričao upravo sa Natašom o Jeremiću koja je sve vreme hvalila fudbalera.

Foto: RTV Pink

Dobar je. Mi bi dobro funkcionisali. On je meni pre ulaska pisao poruke na Instagramu. On i Bojan su mi pisali poruke. Sviđa mi se Lazar, barem onako za blejanje, ne za s*ks - rekla je Nataša Mirku.

Posle priče sa Natašom Moskvom, Mirko Gavrić je ponovo razgovarao sa Lazarom Jeremićem kako bi mu preneo sve što mu je zadrugarka rekla. U donjim video-prilozima možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Jeremić Jera

#Mirko Gavrić

#Nataša Moskva

'